Søk på dette nettstedet:

IMG_3477

HVEM ER VI?

Meet the founding Aces.

 

Menneskene bak Amesto Aces.

Menneskene bak Amesto Aces er Ahmed Hassan, Liban Khader Salad og Abukar Hassan. De har flere års erfaring fra sosial entreprenøren «Ideelt Security AS», som jobber med forebygging av utenforskap. Her har de stilt opp med trivselsverter på bibliotekene i områdene Tøyen og Grünerløkka, og arbeidskraft til ulike arrangementer i Oslo.

De vant prisen som årets sosial entreprenør i 2022 i regi av Ferd på NHOs årskonferanse.  Selskapet er i dag en intraprenør i Amesto-konsernet og initiativtaker til samarbeidet er Ariane Spandow , eier og styreleder i Spabogruppen. Den operasjonelle driften ledes av Ahmed, Liban og Abukar med støtte fra konsernleder i Amesto People, Kjetil Ellestad.

IMG_6021

Ahmed Hassan

Ahmed har blitt nominert som en lederstjerne av E24s Ledertalenter, 30 under 30 av Dagens Næringsliv (D2), og blitt en av Oslos 10 stemmer på NRK P1.
IMG_6301

Liban Salad

Liban er økonom og har lang erfaring med jobb- og karriereveiledning fra Jobb X. Han brenner for å skape gode og innovative løsninger som får unge ut i jobb.
IMG_6675

Abukar Hassan

Abukar har bakgrunn som pedagog og koordinator. Han brenner for mangfold og likeverd. Abukar er også sertifisert Salesforce konsulent.

Co-founder

Ariane Spandow.

Etter å ha grunnlagt og drevet sitt eget selskap, bestemte Ariane (45) seg for å bli med i konsernets forretningsdrift i 2012. Hun har siden den gang vært en forkjemper for å implementere trippel bunnlinje som en forretningsmodell for Amesto konsernet.

Siden 2021 har Ariane vært styreleder i Spabogruppen. Hun er genuint opptatt av bærekraft og det sosiale aspektet av business. Målet er at resultatene i samtlige selskaper i Spabogruppen skal gjenspeiles i en trippel bunnlinje.

Vår VISJON

Vi skaper muligheter der andre ser utfordringer.

Business med hodet og hjertet

Trippel bunnlinje skaper mening og stolthet.

Det er god business å tenke trippel bunnlinje -  people, planet og profit. Det mener vi i Amesto. Vi velger å kalle det Corporate Social Value fordi vi ser verdien i den jobben vi gjør og det vi tilfører, både til våre selskap og til samfunnet vi opererer i. 

Våre verdier skaper stolthet og mening rundt den jobben vi gjør og det selskapet vi bygger. Våre sosiale prosjekter er tett knyttet opp mot kjernevirksomheten. Å være verdiskapere med hodet og hjertet er dypt forankret gjennom våre eiere, ledere og mer enn 1000 ansatte. Det er en del av vårt DNA. 

Simplifying Business

Amesto-konsernet.

Amesto er et familiedrevet, nordisk konsern som leverer løsninger innen teknologi, software, outsourcing og bemanning. Vi ser ikke på lønnsomhet og bærekraft som to ulike størrelser, men som to sider av samme sak. Amesto Aces ser følgende selskap under Amesto paraplyen som mulige synergidrivere for våre kunder:

Amesto Fortytwo

Vårt segment er cybersikkerhet, identitet og Azure/Cloud. Å være kunde hos oss betyr at vi kombinerer kunnskap med den nyeste teknologien for å finne og fjerne trusler før de blir en risiko.

ConnectMyApps

ConnectMyApps er et rimelig og smart integrasjonsystem som gjør det enkelt å knytte sammen forretningsapplikasjonene dine.

Amesto NextBridge

Et godt etablert selskap i det klassiske Business Intelligence-markedet. NextBridge Analytics konsepter inkluderer bl.a gamification basert på Big Data for energibransjen, skreddersydde løsninger for SmartCity, samt Condition Based Monitoring innen bla samferdsel og infrastruktur.