Søk på dette nettstedet:

våre talenter

Talent møter muligheter.

 

 

Bygg din karriere og fremtid sammen med oss.

I Amesto Aces kan du bygge din karriere og fremtid. Det er stadig endringer i IT verden. Det er stort behov for tilpasningsdyktige ressurser. Behovet øker konstant. Har du har aldri drevet med IT før?

Det utgjør ingen forskjell for oss. Det essensielle er å kunne sy sammen tidligere erfaringer med ny kunnskap. Vi ønsker at du skal ha økt livskvalitet, få dyktige kollegaer og bygge en karriere du mestrer og trives med.

cybersikkerhet

Microsoft tilbyr et bredt spekter av karriereveier.

Microsoft  tilbyr et bredt spekter av tjenester  og karrieremuligheter innen cybersikkerhet. Inkludert utvikling av sikker programvare, salg av sikkerhetsløsninger, markedsføring av sikkerhetsprodukter, design av sikkerhetssystemer og ledelse av cybersikkerhetsteam.

Jobbmulighetene varierer fra tekniske stillinger til kreative og lederskapsstillinger innen cybersikkerhet.

CRM

Salesforce kan gi deg mange spennende karrieremuligheter.

Salesforce er anerkjent som et av verdens mest innovative selskaper og har blitt hyllet verden over for sine skytjenester. Med Salesforce får våre ressurser en mulighet til å bygge kompetanse innenfor et fagfelt i rask utvikling og stor etterspørsel.

Salesforce har et bredt utvalg med forskjellige karrierebaner og du kan sertifisere deg innen en rekke ulike disipliner. Våre ressurser skal bli morgendagens fageksperter, spesialister og ledere. 

Trusted by